Tidlig på sommeren gikk jeg tur i Melsomvik og vi satte oss ned på fjellet i nærheten av stupetårnet. Mens jeg satt der med kaffen la jeg merke til de røde bygningene på andre siden og tenkte at det kan være en fin Location! Noe helt annet enn jeg har tatt før… Å jeg må finne noen modeller og dra dit tenkte jeg 🙂

Før jeg rakk det kom det et arrangement på Fb og det skulle være marked hos Fru Lauretta i Melsomvik! (Her er link til stedets Fb side: https://www.facebook.com/frulauretta/?fref=ts ) Så gøy at det skjer litt mer i Melsomvik nå tenkte jeg og lurte fælt på hvor dette var… Det viste seg at det var samme sted som jeg hadde lagt merke til. Jeg tok med minstejenta vår på marked, og vi koste oss, dette var hyggelig! Vi vil ha mere av dette 🙂

Noen dager senere reiste jeg dit med Veronica og Lars Harald som tok på seg brudeklærne de brukte for 9 år  og 3 barn siden… Det står det respekt av! (Selv sliter jeg litt for å komme inn i brudekjolen igjen) De hadde med den mellomste jenta og hun ventet pent og ble med på noen bilder. Det var en av de varmeste dagene i starten av Juli, sikkert over 30c i sola! Takk for at dere ville stille opp på dette, jeg syntes det ble flere fine og kule bilder! Gøy med noe helt nytt for meg også 🙂

Først litt senere fant jeg ut at det er en bekjent fra barselgruppa til minstejenta som har bestemt seg for å pusse opp de gamle lokalene!  Den største bygningen er en murbygning fra 1898, så dette er jo skikkelig gammelt så flott at du har tatt initativ til å sette den i stand igjen Birgitte! Jeg legger inn en link her så kan dere gå dit å og se en liten video fra stedet, om dette prosjektet. https://www.youtube.com/watch?v=lqmOXa-MdnM&feature=youtu.be