04 sep 2017
september 4, 2017

Therese + Steffen 28.06.17

0 Comment

Lørdag 26.08 var jeg med Mona  Moe Macava som 2.fotograf i bryllupet til Therese og Steffen, det var halvdagsfotografering, så vi fikk følge dem i flere timer.

Vi startet på Jazz Frisør på torget i Larvik, der vi fikk være med når bruden tok på kjolen og gjorde de siste forberedelsene. Det var god stemning og veldig hyggelig å få være med der 🙂 Etterpå var det vielse i Tjølling kirke, en gammel og vakker middelalderkirke.

Etter vielsen reiste vi ned mot vannet og fant et lite paradis med egen sandstrand, fjell, hav og perfekt vær lett overskyet med noe sol av og til.

Therese og Steffen var en drøm å forevige de har nok et naturtalent for dette 😉 Og mens vi tok bilder kom det flere hvite sommerfugler bort til paret! Jeg fikk det med på et bilde iallefall 🙂 Nydelig var det!

Vi var der ca.1 time før vi måtte reise videre til Stavern der de hadde bryllupsfest på Brekke gård. Der tok vi bilder av mottagelsen gjestene og de første talene. Det ble så stilig, de hadde pyntet fint og det ble en fin ramme rundt festen. Og jeg ble nesten litt rørt av vielsen og talene enda jeg ikke hadde møtt dem før denne dagen! Bryllup er helt magisk for meg!

Det ble en flott dag med mye godt humør og gode minner 🙂 Tusen takk for at jeg fikk være med og forevige dagen deres!

Jeg ønsker dere masse lykke til med livet som ektepar på nytt bosted 🙂

Hilsen fra Fotograf Kjellaug

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *