29 sep 2017
september 29, 2017

Forlovelsesbilder av Therese og Henning

Love in sunset

16 september etterlyste jeg et kjærestepar til fotografering: Jeg trenger kjærestepar som modeller i morgen! Noen som har tid? 

Jeg fikk god respons på dette og Julia er venner med Therese og Henning så hun meldte på dem! De stilte opp, og det eneste Henning visste var at han skulle fotograferes! Det må jeg si var sporty gjordt 🙂 Jeg kjente ingen av dem, jeg har heller ikke sett dem før dette!

De kom til meg, og vi gikk et god tur i skogen på Vear på ca. 1,5 time. På denne tiden ble vi ganske godt kjent, det er veldig flotte venner du sendte til meg Julia! Tusen takk 🙂

Nå har jeg spurt dem om de kan fortelle litt om seg selv og hvordan de syntes det var å bli fotografert av meg! De ble forlovet i Juni.

Dette er det de skrev: “Noen korte ord om oss. Og da i retning hvordan vi har blitt forlovet. For oss, er vår livssituasjon en drøm som har godt i oppfyllelse. Vår fortid har våre arr, og vår fortid har gitt oss en unik kompetanse til å stå i sterkt vær. Vår styrke har vært hver for oss. Frem til vi møtte hverandre. Og det tok ikke lange tiden før vi fant styrke i hverandre, fremfor svakheter. Vi er sammen trygghet, stabilitet, og en rot som stikker dypt. Og gå bort ifra det vi sammen har, er utenkelig for oss begge, og ei heller et alternativ. Sammen står vi, og sammen skal vi begge si ja til hverandre i 2019.”

“Fotogaferingen var avslappende, hyggelig og spennende. ? ”

Tusen takk for at jeg fikk ta bilder av deres kjærlighet, det er det fineste vi har og det skal vi ta godt vare på!

Mange flere skulle tatt slike bilder og henge på veggen og ha i album! Jeg fanger mer enn gjerne disse øyeblikkene for deg og din kjære : Gamle som unge kjærligheten er vakker og bilder av den er gode minner som alle bør ha! Så da kan du bestille fotografering av meg til deg selv og din kjære eller kanskje du skal overraske besteforeldre med en fotogave!

Ha en fin helg, og nyt kjærligheten!

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre