28 okt 2017
oktober 28, 2017

Gravidfoto – en prins er på vei

0 Comment
Pregnant medival photos

Vi venter på en Prins nå, han har vi ventet lenge på! Det er jo nesten “bare jenter” i familien! Vi er tre jenter, de er tre jenter, og vi har to= 5 eller 8 ? jenter, og de tre har fått hver sin jente 🙂 Så nå er det ekstra stas at det kommer en gutt!!! Men for all del, vi er veldig glad i alle jentene våre 🙂 Det er alltid stas med barnebarn 🙂 Flott å få være “bonusbestemor”.

Stine er med på morroa og stiller opp til fotografering, neste gang må vi ta med pappaen, for han har jo også vært med på dette sa jeg 😉 Han var  med forrige gang da, men kanskje han tar utfordringen, så tar vi noen flere litt nærmere terminen… Tusen takk for at jeg fikk ta bilder av deg Stine 🙂

Så nå er det tid for babyfoto igjen, denne gangen hadde jeg lyst til å prøve noe nytt, så jeg fikk hjelp av min mor Asta, som har sydd middelalderkostyme til meg for hånd! Tusen takk mamma, det ble veldig bra 🙂 Gøy med noe nytt!

Jeg har startet som student nå, så jeg driver og skriver oppgaver og leser pensum til eksamen, men heldigvis blir det tid til noen avbrekk med fotografering innimellom… I dag er det Forlovelsesfoto og Familiefoto, så det kommer nok flere inlegg på bloggen når jeg er ferdig med eksamen!

Hvis du ønsker deg bilder så kan du ta kontakt, så kan vi avtale fotografering 🙂

Vennlig hilsen og klem fra Fotograf Kjellaug

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *