10 nov 2017
november 10, 2017

Forlovelsesfoto med Matilde og Roy

Jeg var så heldig å få fotografere dette nydelige paret i slutten av oktober. De møtte opp og var litt spente, men etterhvert ble vi kjent og fotograferingen gikk som en lek. Forrige kjærestepar fortalte sin historie, så nå skal vi få høre dette paret sin egen historie om hvordan de møtte hverandre og ble sammen! Takk for at jeg fikk ta bilder av dere, så blir det kanskje brudebilder om et par år her på bloggen min 🙂

Hvordan Roy (23) og Mathilde (22) møttes i grove trekk:

Roy og Mathilde møttes for litt over to år siden. Roy hadde hatt et øye for Mathilde siden videregående, men turte aldri å ta steget. Han syntes hun var så vakker.

Noen år gikk, og tilfeldigvis kjørte Mathilde og hennes bestevenninne, Marthe, en kveld både venner og bekjente. Roy sin gode kamerat, Fredrik, hadde bedt om kjøre fra Tolvsrød til Tønsberg. Dette visste ikke Roy, før han satt seg i bilen til Mathilde med to av sine kamerater. Der satt Mathilde, rett foran han. Han visste ikke hva han skulle gjøre – så han ble sittende der helt anonymt. Han var redd for å si noe feil, eller i det hele tatt snakke med hun. 
Roy ønsket å bli kjørt av Mathilde en gang til, så noen uker senere, så ble han å spørre om hun tilfeldigvis hadde tid og ønsket å kjøre fra Tønsberg til Horten. Det kunne hun gjøre, fordi den dagen hadde hun ikke så mange planer. Da turte Roy å sette seg foran. Han spurte om små ting og var veldig høflig – men nervøs. Mathilde smilte og responderte tilbake. Noen måneder senere, hadde han turt å ta litt kontakt med henne over Facebook, også. Hun husket at hun hadde kjørt han tidligere, og sett han noen ganger før.

Han ønsket å se henne mer, og spurte derfor om de skulle finne på noe. Mathilde syntes han virket så snill og god, ikke helt som alle andre, så Mathilde så ikke noe problem i det. Den første gangen de møttes så snakket de om alt fra A til Å frem til kl. 05:30 på morningen, hvor de hadde dype samtaler sammen. Bare de to.

De følte begge at det oppstod en veldig god kjemi, ganske tidlig. Men de var redde for å ta det lenger, og prøvde å anse hverandre som “to veldig gode venner”. De var muligens redde for å hoppe i noe nytt hvor begge kom til å bli såret. Slik var det i flere måneder.

De festet en del sammen med venner, og møttes noen ganger alene. Flørtingen, som sjeldent oppstår mellom to gode venner, oppstod mellom de flere ganger. De klarte ikke å la være, men turte heller ikke å ta steget. Når venner og venninner gjentagende kom bort for å spørre hva som egentlig var greia mellom de, ble temaet skjøvet bort. Det virket litt skummelt å innse.

Forelskelsen vokste og vokste. En kveld hvor Roy og Mathilde var sammen alene, så klarte ikke Roy å holde følelsene sine tilbake på lik måte som Mathilde gjorde. Så han måtte bare fortelle noe, sa han. Nei, hva skal du fortelle, spurte Mathilde. Jeg må bare si det rett ut – jeg har fått så sterke følelser for deg at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Og jeg klarer ikke holde det inni meg lenger, sa han. Mathilde visste ikke hva hun skulle si, for innerst inne hadde hun ønsket at han skulle være mann nok til å ta det steget. Da kysset de ordentlig, for første gang. Det var skummelt, men følte så riktig på samme tid. 
Venner forstod etterhvert at de hadde blitt et par, men de ønsket ikke å rushe inn i noe. Så de tok sin tid.

Kjærligheten vokste og vokste. Litt over to år senere, så gikk Roy på kne over en bru i Lillehammer sentrum, med en gullring som hadde en vakker lyse blå edelstein på seg, og hvor han fortalte alt han følte for Mathilde og spurte om hun ville gifte seg med han. Det ville hun veldig gjerne. Til tross for at bryllupet ikke blir før om noen år, så føltes det naturlig for dem.

 

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre